Ook tijdens Corona hebben we, binnen de mogelijkheden, natuurlijk leuke dingen gedaan bij JPoint. Zo hebben we bijvoorbeeld met JPoint een online wijnproeverij georganiseerd en een online bierproeverij.

Voor de liefhebbers en dat bleken er best een hoop te zijn binnen JPoint, hebben we een online wijnproeverij georganiseerd, voor collega‚Äôs met partners. Drie mooie flessen wijn werden bij iedereen thuisbezorgd in een mooi pakketje. Op de avond zelf kwamen we met z’n allen online bij elkaar en werd onder leiding van topsommelier Olaf van Vintake (https://vintake.nl) de wijn professioneel geopend, ingeschonken en geproefd. Bij elke wijn zat een mooi verhaal en alle wijnen werden met veel smaak genuttigd. Al met al een top avond.

De wijnproeverij was zo’n succes dat we het een paar maanden later nog een keer dunnetjes over hebben gedaan, dit keer met een online bierproeverij. Ook deze keer werden de bieren, alle in het thema abdijbieren, netjes bij iedereen thuisbezorgd. Tijdens de proeverij zelf werd door onze eigen JPoint biersommelier Tim Blommerde elk bier uitgebreid uitgelegd. Zoals waar deze vandaan kwam en wat het typische karakter was van het betreffende bier. De bieren werden goed ontvangen en uitgebreid geproefd. Ook deze proeverij was een succes en erg gezellig.