Vandaag een fantastische mijlpaal voor JPoint. We bestaan 10 jaar!!! Daar zijn wij enorm trots op. Trots op onze medewerkers, op de mooie opdrachten en op onze uitgebreide klantenkring.

We hadden dit jubileum uiteraard het liefst feestelijk en groots gevierd en uiteraard houden we dat nog tegoed, maar vanwege de geldende maatregelen kan dat nu even niet.

Op de dag zelf hebben we deze mooie mijlpaal natuurlijk wel gevierd, online samen met collega’ en partners. Bij iedereen thuis werd een verrassingspakket bezorgd met de mededeling om deze niet eerder te openen dan wanneer dit werd aangegeven.

We zijn gestart met een online proostmomentje met de tevens thuisbezorgde champagne. Daarna hebben we samen teruggeblikt op een mooie periode waar we als JPoint erg trots op zijn. Speciaal voor het jubileum hebben we een tijdelijk logo ontworpen en hebben we een beeldje laten maken wat nu bij iedereen thuis staat te pronken.

De dames kregen ook nog een mooie lamswollen sjaal en de heren een mooie jas, uiteraard met een subtiele plaatsing van ons jubileum logo. Voor de heren hadden we ook nog een Westvleteren 12 biertje, het flesje customized voor ons jubileum. De liefhebbers weten vast dat dit een bijzonder biertje is. Om dit mooie moment ook met anderen te delen, hebben we aan vier verschillende, door de collega’s zelf aangegeven, goede doelen een mooi bedrag gedoneerd.

Op zo’n moment besef je je weer goed wat er allemaal is gebeurd in die tijd en hoeveel leuke dingen we hebben gedaan. Dat bevestigt nogmaals waar we het allemaal voor doen en waarom het zo leuk is om bij JPoint te werken.