Naast onze passie voor Java vinden we het bij JPoint zeker zo belangrijk om samen veel andere leuke dingen te ondernemen. Onze pijler ‘plezier’ nemen we dan ook heel serieus.

Dat we regelmatig leuke socials plannen kun je ook wel zien aan de fotocollage op de website. Zo gaan we ieder jaar in januari een lang weekend wintersporten. Lekker op de latten/boards en uiteraard met de niet te vergeten après ski. We gaan regelmatig een avondje stappen in een leuke stad en vanuit ervaring regelen we dan ook maar een hotelovernachting om de volgende dag allemaal weer fris naar huis te kunnen. Iedere zomer plannen we een uitje met partners en kids. De laatste keer was dat een middag/avond aan het strand met leuke activiteiten als oa. surfboarden, kiten en voor de durfallen ook flyboarden en een goede BBQ om mee af te sluiten.

Ook gaan we ieder jaar in december met z’n allen een lang weekend weg. Dan regelen we een huis dat we exclusief kunnen gebruiken met veel eten, drinken en gezelligheid. We zorgen dat er een kok mee is en hebben altijd leuke activiteiten en een themafeest op de zaterdagavond. De laatste keer was dat een Maffia thema, maar het jaar ervoor bijvoorbeeld een Film thema en stonden oa. Batman, Harry Potter en Marilyn Monroe tegelijk op de dansvloer. Iedereen gaat zijn eigen gang, niks moet en alles mag zodat iedereen een ontspannen weekend heeft. Genoeg fun dus bij JPoint!