Alle nieuws artikelen

January 2019

Fun bij Jpoint

Naast onze passie voor Java vinden we het bij JPoint zeker zo belangrijk om samen veel andere leuke dingen te ondernemen. Onze pijler ‘plezier’ nemen we dan ook heel serieus.

Lees meer

December 2018

Roy van Rijn Java Champion

Met grote trots kunnen wij melden dat wij vanaf vandaag twee Java Champions in dienst hebben. Roy van Rijn is tot deze elite club toegevoegd door de Java Champions community zelf.

Lees meer

November 2018

Devoxx 2018

Het was weer een feestje. Devoxx was dit jaar al binnen een paar dagen uitverkocht, en terecht. Top conferentie.

Lees meer

November 2018

JFall 2018

Dat was een mooi succes dit jaar, JFall in Ede. Toch weer een aantal sprekers (incl. keynotes, zie foto Roy van Rijn) namens JPoint die bij de hoogste beoordelingen eindigde.

Lees meer

October 2018

Duke's Choice Award 2018!

De Duke’s Choice Awards, de ‘Oscars van de Java-wereld’, werden uitgereikt tijdens CodeOne in San Francisco, de grootste Java-conferentie ter wereld. De award, die wordt toegekend aan innovatieve toepassingen met Java, werd uitgereikt door Georges Saab, vice president software development van de Java Platform Group.

Lees meer

October 2018

CodeOne 2018

Ook dit jaar was JPoint weer flink vertegenwoordigd op de CodeOne (voorheen JavaOne). Een aantal van onze mannen gaven daar talks en heeft daar weer enorm van genoten.

Lees meer

June 2018

Krakau

Met 12 man naar Krakau, dat vraagt om drinkpartijen. Die waren er ook zeker 😉 Toffe conferentie, goede sprekers, mooie stad, leuk uitgaansleven…en oh ja, Roy van Rijn was bijna de winnaar van de flipperkast wedstrijd, helaas net tweede geworden 😢.

Lees meer

June 2017

JPoint spreekt op JBCNConf

Eind juni was Bert Jan Schrijver in Barcelona om te spreken op JBCNConf, een conferentie georganiseerd door de Barcelona Java User Group. JBCNConf is een redelijk kleinschalige conferentie met ongeveer 350 bezoekers in een bioscoop net buiten het centrum van Barcelona.

Lees meer

June 2017

JPoint spreekt op Geekout

Begin juni is Bert Jan Schrijver afgereisd naar Estland om te spreken op GeekOut, een tweedaagse conferentie die door ZeroTurnaround georganiseerd wordt. Bert Jan heeft gesproken over “Microservices in action at the Dutch National Police”.

Lees meer

May 2017

JPoint spreekt op J-Spring

Op 10 mei was JPoint bij J-Spring, de voorjaarsconferentie van de NLJUG die na 8 jaar afwezigheid weer terug was, dit keer in Zaandam. Er was een indrukwekkende sprekers-lineup: 15 sessies van 13 JavaOne rockstars en 9 Java champions.

Lees meer

February 2017

JPoint spreekt op JFokus

Begin februari was Bert Jan Schrijver in Stockholm om te spreken op JFokus, één van de grootste Java-conferenties in Europa. Zijn sessie was goed bezocht en was zelfs live op internet te volgen.

Lees meer

February 2017

Workshop Microservices door Stefan Tilkov

Donderdag 23 februari was Stefan Tilkov bij JPoint voor een sessie over microservices. Hij heeft een interessante dag verzorgd vol met onderwerpen zoals (anti)patterns, organisatie/proces, security, architectuur, etc.

Lees meer

November 2016

Jpoint spreekt op Devoxx 2016

Van 7 tot en met 11 november waren veel JPoint collega’s aanwezig bij de Java conference van Europa: Devoxx Antwerpen.

Lees meer

May 2016

Scala Days Berlijn 2016

Vorige week was in Berlijn de Scala Days 2016 conferentie. Ook JPoint was met vier man van de partij. Na een jaar afwezigheid was het weer in Berlijn, dit keer in het Berlin Congress Center (BCC).

Lees meer

December 2015

JPoint bestaat 5 jaar!

Vandaag, 1 december, bestaat ons bedrijf JPoint 5 jaar. Hier zijn wij bijzonder trots op!

Lees meer

November 2015

JPoint spreekt op Devoxx 2015

Ook dit jaar zijn we met een grote delegatie naar Devoxx geweest. Een aantal JPointers heeft een rol in de steering groep, waardoor we ons extra verbonden voelen met deze conferentie.

Lees meer