Alle nieuws artikelen

June 2017

JPoint spreekt op JBCNConf

Eind juni was Bert Jan Schrijver in Barcelona om te spreken op JBCNConf, een conferentie georganiseerd door de Barcelona Java User Group. JBCNConf is een redelijk kleinschalige conferentie met ongeveer 350 bezoekers in een bioscoop net buiten het centrum van Barcelona.

Lees meer

June 2017

JPoint spreekt op Geekout

Begin juni is Bert Jan Schrijver afgereisd naar Estland om te spreken op GeekOut, een tweedaagse conferentie die door ZeroTurnaround georganiseerd wordt. Bert Jan heeft gesproken over “Microservices in action at the Dutch National Police”.

Lees meer

May 2017

JPoint spreekt op J-Spring

Op 10 mei was JPoint bij J-Spring, de voorjaarsconferentie van de NLJUG die na 8 jaar afwezigheid weer terug was, dit keer in Zaandam. Er was een indrukwekkende sprekers-lineup: 15 sessies van 13 JavaOne rockstars en 9 Java champions.

Lees meer

February 2017

JPoint spreekt op JFokus

Begin februari was Bert Jan Schrijver in Stockholm om te spreken op JFokus, één van de grootste Java-conferenties in Europa. Zijn sessie was goed bezocht en was zelfs live op internet te volgen.

Lees meer

February 2017

Workshop Microservices door Stefan Tilkov

Donderdag 23 februari was Stefan Tilkov bij JPoint voor een sessie over microservices. Hij heeft een interessante dag verzorgd vol met onderwerpen zoals (anti)patterns, organisatie/proces, security, architectuur, etc.

Lees meer

November 2016

Jpoint spreekt op Devoxx 2016

Van 7 tot en met 11 november waren veel JPoint collega’s aanwezig bij de Java conference van Europa: Devoxx Antwerpen.

Lees meer

May 2016

Scala Days Berlijn 2016

Vorige week was in Berlijn de Scala Days 2016 conferentie. Ook JPoint was met vier man van de partij. Na een jaar afwezigheid was het weer in Berlijn, dit keer in het Berlin Congress Center (BCC).

Lees meer

December 2015

JPoint bestaat 5 jaar!

Vandaag, 1 december, bestaat ons bedrijf JPoint 5 jaar. Hier zijn wij bijzonder trots op!

Lees meer

November 2015

JPoint spreekt op Devoxx 2015

Ook dit jaar zijn we met een grote delegatie naar Devoxx geweest. Een aantal JPointers heeft een rol in de steering groep, waardoor we ons extra verbonden voelen met deze conferentie.

Lees meer