MeetingPoint 2014 met Brian Goetz

Een dag in de code met Brian Goetz? Nog 4 gratis plaatsen beschikbaar!

Op maandag 12 mei heeft JPoint ervoor gezorgd dat Brian Goetz naar Nederland komt. Brian is Java Language Architect bij Oracle en wereldwijd bekend als de bedenker van de nieuwe Lambda implementatie. Hij heeft zijn agenda vrij kunnen maken om met de JPoint Craftsmen te discussiƫren over Java maar vooral ook samen de code in te duiken (wie weet maken we nog een mooie patch voor Lambda). Maar het goede nieuws voor jullie: JPoint heeft nog 4 plaatsten beschikbaar voor NLJUG leden die net als ons een grote passie hebben voor het Java vakgebied.

Inschrijven

Heb je zin om erbij te zijn, meld je dan snel via het formulier aan en wie weet heet Brian je op 12 mei van harte welkom! De gelukkigen krijgen voor 5 mei a.s. bericht. Hoor je niks dan zit je er deze keer helaas niet bij.

Over JPoint

JPoint is een bedrijf met zeer enthousiaste Java professionals op hoog niveau. We vinden het leuk om kennis met anderen te delen en zelf ook te leren van de ervaringen van anderen. Graag gaan we tijdens deze avond ook in gesprek met jou. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.jpoint.nl.